Blog - Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020 – Pantone Classic Blue

Pantone anunță oficial culoarea anului 2020 – albastrul clasic! O culoare ce inspiră relaxare, armonie și pace, albastrul exprimă simplitate și eleganță. Inspirată din acest albastru oceanic, poți opta pentru manichiuri cu adevărat fabuloase, folosind o paletă de culori complementară și nuanțe care vor atrage toate privirile! Pentru a sărbători, împărtășim cu voi toate câteva dintre produsele noastre albastre preferate de la Lecenté.

True Blue Holographic Glitter

Un glitter ce scoate în evidență un albastru închis, care conține bucăți mici holografice! True Blue Holographic este cea mai apropiată nuanță de albastrul clasic selectat de Pantone. Datorită micilor bucăți de glitter, fiecare mișcare a mâinilor va captura lumina și va străluci pe unghii.

Navy Blue Ultra Fine Glitter

O culoare clasică de albastru marin, ce vine într-un glitter ultra fin. Folosește albastru marin în combinații cu oranj, fuchsia sau maro – vei face furori cu aceste manichiuri complementare!

Rapture Glimente Glitter

Un glitter albastru palid și pudrat, ce conține bucăți mici holografice. O adiție valoroasă pentru colecția de albastru, de nelipsit din arsenalul oricărei manichiuriste!

Sapphire Holographic Multi Glitz Glitter

Un glitter chunky, într-o tăietură groasă și holografică, de un albastru safir, care va străluci precum o piatră prețioasă pe unghiile oricui! Ideal pentru lunile de iarnă sau pentru sezonul de vară petrecut pe malul apei.

Odată cu anunțul culorii anului, ne așteptăm să vedem tot mai multe manichiuri bazate pe acest albastru clasic – cu toate acestea, nu uita să te folosești de culorile complementare, care vor scoate în evidență tonurile de albastru și vor completa perfect look-ul! Consultă paleta noastră de culori complementare, pentru a oferi mereu design-uri noi, modele deosebite și combinații speciale pentru clientele tale!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lecente Lotus BioGlitter
Lecente Lotus BioGlitter
 Aurora Stardust Glitter
 Aurora Stardust Glitter
Lecente Acorn BioGlitter
Lecente Acorn BioGlitter
Earth Stardust Glitter
Earth Stardust Glitter
Asteroid Stardust Glitter
Asteroid Stardust Glitter

Shopping Cart
Scroll to Top