Câștigă O Vacanță Pentru 2 În Mallorca Cu Gossip Studio

      Gossip Studio Oradea a împlinit recent 5 ani! Am crescut alături de voi și am învățat cât e de important să pui pasiune în ceea ce faci. Pentru că ați fost alături de noi în tot acest timp și ați ales să faceți parte din familia Gossip Studio, dorim să vă răsplătim fidelitatea oferindu-vă cel mai frumos concediu pe care vi l-ați fi imaginat vreodată.

Trei cuvinte, o singură destinație: Palma de Mallorca! O insulă superbă cu peisaje exotice scăldate în soare și mult nisip fin.

             Tot ce trebuie să faci e să citești cu atenție regulamentul de participare al concursului!

#gossip5ani

 

REGULAMENT GENERAL CONCURS Gossip Studio

1. Organizator
Concursul este organizat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/StudioGossip/ si este conceput şi administrat de către S.C. RELAXITY S.R.L. Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public, conform legislaţiei aplicabile în România.
2. Locul de desfăşurare a concursului
Concursul este organizat şi se desfăşoară pe pagina de Facebook Gossip Studio // https://www.facebook.com/StudioGossip/. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveţi cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com completat cu o adresă de e-mail validă şi nume / prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate.
3. Perioada de desfăşurare a concursului
Intervalul de desfăşurare a concursului este 04.05.2018 – 31.05.2018 Mecanismele de câştig sunt: tragere la sorţi, iar extragerea se va face automatizat, prin intermediul www.random.org dintre toţi participanţii eligibili înregistraţi conform mecanismelor descrise. Extragerea va avea loc in data de 05.06.2018 pentru a putea integra si toate comenzile online. Rezultatul extragerii va fi publicat pe pagina de Facebook de către echipa Gossip Studio. Castigatoarea/castigatorul vor face dovada prin prezentarea bonului fiscal cu valoarea de minim 500 de lei pentru produsele participante – Babor, Moroccanoil, LPG, Anesi, CND, Dermia Solution, Lecenté), pe un bon unic, in intervalul 04.05.2018 – 31.05.2018.
4. Înscrierea în concurs
Pentru a participa la concurs participanţii trebuie: Să deţină un cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com cu nume / prenume real; Să fie fani ai paginii de Facebook Gossip Studio – https://www.facebook.com/StudioGossip/ Să acceseze pagina concursului şi să urmeaze instrucţiunile descrise pentru a participa:
1. Sa achizitioneze in perioada 04.05.2018 – 31.05.2018 inclusiv, produse (nu servicii) Babor, Moroccanoil, LPG, Anesi, CND, Dermia Solution, Lecenté in valoare de minim 500 de lei, pe un bon unic, din salonul Gossip Studio sau online pe www.thegossip.ro
*valoarea de minim 500 de ron trebuie sa apara pe un singur bon;
* bonul trebuie pastrat pentru validarea premiului
2. TAG (eticheteaza) unui prieten cu hashtag-ul #gossip5ani intr-un singur comentariu la vizualul de concurs.
Organizatorul îşi rezevă dreptul de a şterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violenţa, limbaj neadecvat sau apartenenţe politice etc. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a ultizatorilor ce nu respecta cerinţele concursului. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a elimina de pe pagina intervenţiile şi utilizatorii care generează conversaţii neconforme referitoare la concurs, ignorând prevederile prezentului regulament sau având în mod repetat solicitări în afară prevederilor prezentului regulament.
Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani şi că poate dovedi ulterior cu acte.
Un participant poate fi descalificat (prin opţiunea de ştergere a informaţiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul şi prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte.
În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.
5. Dreptul de participare
Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora.
6. Premii
Premiul acordat este un sejur pentru doua persoane in Palma de Mallorca cu plecare din Cluj-Napoca in data de 08.09.2018 si introarcere in 15.09.2018 care include:
– bilete de avion
– cazare 7 nopti
– demipensiune
– taxa de aeroport
– transfer aeroport-hotel-aeroport
– asistenta turistica locala
* valoarea premiu 2.094 euro
În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani şi/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă nici cedarea premiului câştigat către unul sau mai mulţi terţi. Dacă persoanele declarate câştigătoare nu confirmă primirea informaţiilor despre câştig şi nu trimit datele de verificare a identităţii lor si a validarii premiului, conform indicaţiilor organizatorului în momentul afişării câştigătorilor în termen de maximum 48 de ore de la data afişării rezultatului concursului, premiile câştigate de persoanele în cauză vor fi anulate.
7. Protecţia datelor personale
Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la: Colectarea şi prelucrarea de către Organizator a informaţiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidaţii o folosesc pentru a valida înscrierea în concurs precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorii îşi dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, ocupaţia, nr de telefon, adresa e-mail, oraşul din care provin, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament; Stocarea acestor date şi prelucrarea lor şi în alte scopuri decât cele anterior menţionate, respectiv: reclamă, marketing şi publicitate. Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Câştigătorilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament. Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, că datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop. Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală. Participanţii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.
8. Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă. Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet. Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate. Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea. Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent. Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere. Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune.
9. Regulamentul concursului
Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.thegossip.ro la secţiunea “Concurs”. Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook. Modificările/formă modificată a Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online. Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România. În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câştigate nu se vor acorda.
10. Contact
Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieţi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/StudioGossip/sau la e-mail office@thegossip.ro

    Vă dorim mult succes!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top