Ce Este Calendarul Babor Advent

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text”]

 

Ce este calendarul Babor Advent

Ce Este Calendarul Babor Advent? Răspunsul îl găsiți în acest articol! Calendarul Advent reprezintă expresia nerăbdării pe care o avem cu toții în așteptarea sărbătorilor, numărând zilele, până la Ajunul Crăciunului. În Advent fiecare zi ar trebui să ne ofere bucurie și să ne ducă treptat în atmosfera Crăciunului.

Încă din 2012, calendarul Advent Babor, este un produs special, dedicat complet frumuseții pielii. Ce găsim în Calendarul Advent Babor? O fiolă-minune, pe zi, timp de 24 de zile, pentru ca tu să fii pregătită să strălucești de sărbători.

Și în acest an, Babor ne surprinde cu 24 de fiole atent alese, ce se ascund după ușițele calendarului.

 

Calendarul Babor Advent conține :

2 x Hydra Plus Active Fluid
3 x Algae Active Fluid
2 x Triple Booster Fluid
3 x Active Night Fluid
3 x Collagen Booster Fluid
3 x Youth Control Booster Bi-Phase
2 x 3D Lifting Fluid
3 x Lift Express Fluid
3 x Sea Creation THE SERUM

Mod de utilizare

Fiolele sunt încastrate și au o ușită pe care este notată ordinea în care se folosesc. Se recomandă aplicarea lor, seara, ca substitut pentru crema de noapte.

 

 

 

 

 

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”10767,10766,10765,10764,10763,10762″ posts_number=”6″ orientation=”portrait” admin_label=”Galerie”][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top