Comanda si Plata

De retinut cand faceti cumparaturi la Gossip Studio

Dupa ce ati trimis comanda, se va incheia un contract de cumparare intre dumneavoastra si the Gossip Studio. O confirmare va fi trimisa la adresa de e-mail pe care o furnizati la introducerea comenzii

In cazul in care apar erori in pret, termen de livrare sau alte conditii, the Gossip Studio isi rezerv dreptul de a le modifica ulterior.

Gossip Studio nu incheie contracte cu minori (sub 18 ani).

Gossip Studio isi rezerva dreptul de a refuza o comanda.

POLITICA DE PRET

Preturile indicate includ intotdeauna taxa pe valoarea adaugata.

Ne pastram dreptul de a face greseli de scriere si ortografie. In cazul in care pretul unei comenzi trimise este modificat, veti fi intotdeauna notificat si apoi veti avea pe deplin dreptul de a modifica sau anula comanda.

PLATILE CU CARDUL

Acceptam carduri bancare VISA, MasterCard. Este important de stiut ca oferim 3D Secure/Securecode care este cea mai sigura solutie pentru platile cu cardul.

3D Secure este o tehnologie produsa de VISA care identifica persoana dumneavoastra ca cumparator atunci cand platiti cu un card bancar online. Acest standard este folosit si de MasterCard. Avantajele pentru dvs. ca consumator in utilizarea serviciului de plata online 3D Secure includ optiunea de a confirma ca sunteti adevaratul proprietar al cardului. Acest lucru, la randul sau, reduce riscul ca cineva sa va poata folosi cardul pentru frauda.

Platile noastre cu cardul sunt gestionate de serviciile de plata NEOPTIA-PAYMENTS si au o licenta 3D Secure (verificata de Visa si MasterCard SecureCode) si sunt certificate conform PCI DSS. Acestia respecta cerintele bancii privind certificatele de confidentialitate si securitate.

RESTITUIRE

In cazul in care se pune problema rambursarii sumei pe care ati platit-o, banii vor fi virati de preferinta in cardul de cont/contul bancar sau in contul bancar pus la dispozitie de dumneavoastra. In mod normal dureaza 3-5 zile.

Shopping Cart
Scroll to Top