Contactaţi-ne

Ne-ar plăcea să auzim de la tine. Te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos pentru comentarii sau întrebări adresate Experților noștri în Frumusețe. Ne face plăcere să răspundem la întrebările despre produsele și serviciile noastre, oportunități de caritate locale sau despre cele mai noi produse care au ajuns pe rafturile noastre.

Magazinele Noastre Pentru orarul magazinelor, locații și numărul de telefon local, consultă Localizatorul nostru de Magazine.

Experți în Frumusețe & Serviciul Clienți 

Experții noștri în Frumusețe sunt gata să îți ofere sfaturi despre îngrijirea pielii, machiaj și tratamente. Toți sunt pasionați de frumusețe și le place să discute (și să folosească!) produsele pe care le oferim. Ei te pot ajuta și dacă ai întrebări despre o comandă, returnare sau dacă dorești să discuți despre o experiență în magazin.

Email: [email protected]

Telefon: 0359 435 678

Orar: Luni-Sambata 10:00 - 20:00

Adresa 

Strada Vlădeasa 14, Oradea 410222

Pentru propuneri de produse noi: Vezi Cerințele

Pentru solicitări din partea presei: Trimiteți un email echipei noastre de Relații Publice la [email protected]

Cum să Verifici Starea Comenzii Tale 

Starea comenzii tale este disponibilă online pe pagina noastră de Stare Comandă.

Dacă ai verificat online, dar încă ai întrebări, sau pentru întrebări despre o comandă pe care ai primit-o deja, sună la 0359 435 678.

De asemenea, ne poți trimite un e-mail completând formularul de mai jos. Te rugăm să reții: Dacă ne trimiți un e-mail despre comanda ta, asigură-te că mesajul tău include numărul comenzii și numele sub care a fost plasată comanda.