Culoarea Anului 2018 -Ultra Violet

Culoarea Anului 2018 -Ultra Violet

Cu toate am aflat deja despre Culoarea Anului 2018 -Ultra Violet. Această culoare a fost aleasă de către Institutul Pantone, ca fiind culoarea anului, o culoare provocatoare ce inspiră putere și originalitate. Acest mov puternic iese cu ușurință în evidență și exprimă ingeniozitate și promovează o gândire orientată către viitor.

În materie de unghii, multe dintre femei adoră această nuanță care le face mai îndrăznețe și mai încrezătoare în ele. Pentru o manichiură în tendințe nu e obligatoriu să acoperim unghia în întregime cu această culoare. Se poate combina cu alte culori sau se poate adăuga glitter, oferind un efect electrizant și strălucitor.

Când este combinată corect, această culoare poate crea nenumărate contraste suprinzătoare. Este deosebit de versatilă! Poate fi asortată multor culori, deoarece este amestecul perfect echilibrat dintre roșu și albastru. O puteți combina cu nuanțe de verde, galben sau auriu, cu roșu incandescent sau roz-fucsia, cu turcoaz exotic, dar și cu portocaliu sau cu nuanțe similare cuprului.

 


În concluzie, fie că vorbim despre modă, despre manichiuri sau machiaje, ultra violetul se va regăsi în toate domeniile, punându-și amprenta asupra anului 2018.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top