Cum Să Îmbătrânim Frumos

Cum Să Îmbătrânim Frumos

În articolul de azi, Cum Să Îmbătrânim Frumos, discutăm despre îmbătrânirea pielii. O piele frumoasă și sănătoasă este hidratată, fermă și elastică, fără grăsime în exces, fără pori infectați, etc. În prezent, numărul persoanelor care apelează la injectări și alte intervenții estetice este în creștere, însă și acestea au efect temporar și pot duce uneori la desfigurare.

În linkul de mai jos, LPG trage un semnal de alarmă la modul îngrijorător în care femeile abuzează de intervențiile chirurgicale.

 

Pielea matură poate fi frumoasă și natural, iar cel mai important pas este prevenția.

Sfaturi pentru o piele strălucitoare și sănătoasă, indiferent de vârstă

  • Evită expunerea neprotejată la soare, stresul, dietele drastice, fumatul, deoarece acestea fac ca vârsta ta să fie mai vizibilă.
  • Include în dieta ta acizii grași omega-3 – cele mai bune arme împotriva îmbătrânirii premature a pielii. Surse de acizi grași omega-3: somon, hering, macrou, sardine, ansoa, avocado, semințe de in, nuci crude, semințe crude de dovleac.
  • Apa înseamnă sănătate. Consumarea a 6-8 pahare de apă pe zi asigură hidratare pielii și previne îmbătrânirea prematură a pielii. Aceasta va fi vizibil mai netedă și mai luminoasă. În plus, organismul este detoxifiat în mod regulat.
  • Fii foarte atentă la produsele cosmetice pe care le folosești. Un produs cosmetic nu trebuie să conțină: parabeni, ftalați, parfumuri sintetice, coloranți, Sodium Lauryl Sulfate (SLS), ulei mineral și derivatele sale, triclosan și dioxane.
  • Curățarea zilnică a tenului este esențială ca să ajutăm pielea să respire. În plus, hidratarea cu produse adecvate nu trebuie să lipsească din ritualul de dimineață și seara.
  • Consumă mai puțin zahăr și mai puține dulciuri! Consumul ridicat de dulciuri distruge colagenul, favorizând apariția ridurilor.
  • Esențial pentru frumusețea tenului este somnul.
  • Optează pentru tratamentele naturale. Acestea vor face, cu siguranță, diferența!

Recomandări de tratamente naturale:

LPG Alliance – singura tehnică de stimulare mecanică a pielii, 100% naturală, non-invazivă, non-agresivă, care activează natural metabolismul celular, lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime.

Dermia Skinfaktor – un sistem patentat dezvoltat de inginerii LaFontaine și demonstrat științific să reducă ridurile, să corecteze imperfecțiunile tenului, să îmbunătățească aspectul cicatricilor și să ajute pielea să își recapete fermitatea. Procedurile Skin Faktor reunesc beneficiile microdermabraziunii, peelingului și mezoterapiei într-un singur tratament, pentru ca tu să economisești timp și bani fără a face rabat de la rezultate.

Babor – pentru prepararea acestor produse cosmetice se utilizează în exclusivitate substanțe naturale de proveniență vegetală, obtinuțe prin metode care păstrează conținutul de vitamine. Babor se definește prin puritatea ecologică a produsului. Cosmetica Babor a primit de mai multe ori cel mai important premiu la categoria: „Cea mai bună cosmetică profesională”.

Linia de îngrijire BABOR ReVersive poate azi “să întoarcă puțin timpul”. Pentru a crea ReVersive,  BABOR a contat pe cercetari medicale premiate, bazate pe efectul protectiv al celulelor stem din extracte de plante și puterea ingredientelor de origine marină. Acestea au o singură țintă: să reactiveze și să mențină frumusețea fiecărei femei. Aceste patru componente formează împreună efectul unic de RE-ÎNTINERIRE. Chiar dacă ReVersive nu reîntoarce timpul neapărat, poate șterge urmele trecerii lui.

Un alt tratament uimitor este SeaCreation, vârful de lance Babor. Acest tratament, uimitor de bogat, folosește puterile primare ale elementelor oceanului pentru a crea frumusețe fără sfârșit. Crema Babor SeaCreation conține Babor thermophilus care ajută la crearea de noi celule ale pielii. Oferă protecție termoactivă celulelor împotriva stresului și a radicalilor liberi, având beneficii antioxidante.

Concluzie

Este cunoscut faptul că și injectările sau intervențiile chirurgicale au rostul lor, însă doar la timpul potrivit. Făcute prea devreme, la 20-30 de ani, au efecte mai mult negative decât pozitive, iar până la 40-50 de ani, putem rămâne fără alternative. În concluzie, este necesar să păstrăm o ordine cronologică în efectuarea procedurilor de îngrijire facială, iar injectările și/sau intervențiile chirurgicale să fie amânate și păstrate doar ca o ultimă soluție, apelând la ele undeva după vârsta de 50 de ani. Pănă la această vârstă sunt o mulțime de alte alternative eficiente care ne ajută să îmbătrânim frumos!

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top