Demachierea. Eu ce aleg?

Demachierea. Eu ce aleg?

Pentru o piele frumoasă și radiantă, demachierea este necesară în fiecare zi. Îndepărtați cu grijă machiajul, surplusul de sebum, particulele de praf și impuritățile depuse în timpul zilei deoarece, toate acestea încarcă tenul.

Pentru că există atâtea tipuri de ten, companiile cosmetice au creat produse de curățare în funcție de nevoile fiecăruia. Ele vin într-o varietate de formule: geluri de curățare, spume pentru curățare, loțiuni micelare, demachiante, săpunuri, etc. Indiferent de formula aleasă, un astfel de produs nu trebuie sa conțină chimicale puternice sau detergenți care pot avea o acțiune negativă asupra barierei protectoare a pielii.

1. Tenul uscat

Tenul uscat are nevoie de produse de curățare cu un efect hidratant puternic asupra pielii. Vă recomandăm Babor Detox Lipo Cleanser, ce intensifică efectul de curățare și catifelează pielea  O dată ce este emulsionat cu apă se transformă într-un lapte demachiant. Această formulă specială lipo-termică îndepărtează impuritătile și curăță profund, pregătind pielea pentru produsele de îngrijire aplicate ulterior.

2. Tenul gras

De cele mai multe ori, tenul gras are tendința de a acumula impurități și tocmai de aceea este esențială curățarea lui cu produse care îndepărtează excesul de sebum și mențin porii curați. O formulă eficientă este cea pe baza de gel de curățare. Babor Cleansing Gel & Tonic este un gel de curățare și un tonic astringent pentru tenul acneic, mixt sau gras. Dintre beneficiile acestui produs amintim curățarea profundă, efectul astringent, proaspăt, dar și claritatea oferită tenului.  De asemenea, combate și previne dilatarea porilor și încărcarea acestora.

3. Tenul mixt

Tenul mixt are nevoie de un produs de curățare blând, solubil în apă, care nu lasă pielea uscată și nu o irită. Cele mai potrivite produse pentru acest tip de ten sunt gelurile de curățare cu formulă blânda – Babor HY-OL Phytoactive Reactivating Combination set. În acest set, Babor a combinat puterea naturală de curățare a apei și a uleiului, și a dezvoltat o formulă bifazică de curățare profundă unică, pe piața cosmeticelor – Arta Demachierii.

https://www.youtube.com/watch?v=WFDIqbjO-Ds

4. Tenul sensibil

Tenul sensibil cere o mai mare atenție atunci când vine vorba despre alegerea produselor de curățare. În acest caz, este important să găsești un produs de demachiere care nu numai că trebuie să îndepărteze murdăria, dar trebuie să nu îți irite pielea. Babor Ultimate Repair Cleanser este un demachiant-cremă eficient, care conține 4,5% BIOGEN PLANT Extract. Acesta regenerează pielea chiar din momentul demachierii. Îndepărtează eficient impuritățile, excesul de sebum și machiajul și întărește bariera naturală de protecție a pielii. 

5. Tenul matur

Tenul matur are nevoie de îngrijire specială deoarece, odată cu trecerea timpului, el devine mai uscat, mai subțire și mai puțin elastic. Prin urmare, are nevoie de o hidratare mai intensivă – chiar și în timpul curățării. Pentru a îngriji tenul matur așa cum are nevoie, recomandăm folosirea produsele de curățare cu ingrediente anti-aging și efecte de regenerare. Vă recomandăm sistemul de curățare Babor HY-OL. Este un ulei demachiant hidrofil care combină uleiuri naturale de soia, susan și arahide cu extractul de quillaja pentru a crește efectul de curățare. Se utilizează în combinație cu Babor Phytoactive Reactivating, special creat pentru pielea ce are nevoie de regenerare.

6. Tenul normal

Tenul normal se confruntă rareori cu zone uscate și pete roșii . Ca să păstrezi această senzație placută pentru mai mult timp, este recomandat să folosești produse de curățare hidratante cu formule delicate, precum demachiantele sau gelurile de curățare pentru ten normal.

 

Dupa procesul de demachiere, o dată pe săptămână este necesară și o exfoliere. Babor Gentle Peeling este un exfoliant facial delicat ce conține ANTI-OX Complex și apa extrasă din fructe de mere. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă. Lasă pielea curată și hidratată, îmbunătățind astfel capacitatea de a absorbi produsele aplicate ulterior.

Nu în ultimul rând, pentru că tenul este mai sensibil decat restul pielii, este important să eviți mișcările viguroase cu prosopul și să nu folosești apa prea fierbinte. Când vine vorba de mascara sau alt machiaj, îndepărtează-l încet și delicat cu o dischetă.

Nu uita! Demachierea reprezinta 50% din ritualul de ingrijire al pielii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top