Despre Gossip Studio

Inaugurat in aprilie 2013, Gossip Studio este primul centru SPA din Oradea dedicat segmentului de mani – pedi. Am pus inca de la inceput accentul pe ingrijirea in profunzime si rasfatul mainilor si picioarelor, iar astfel am castigat increderea si respectul clientilor nostri.

Din dorinta de a le acorda o experienta completa de relaxare, am diversificat constant gama de servicii oferite. In decembrie 2014 am inaugurat Prive by Gossip Studio, un spatiu intim ce ofera servicii de cosmetica, epilare definitiva IPL si intretinere corporala.

La final de 2015 a fost momentul pentru o noua expansiune. Am deschis propriul webshop, un magazin online de cosmetice si tratamente cosmetice premium, furnizate de branduri de lux.

Misiune, viziune, valori

Misiune

Sa fim un prieten al celor care vor sa investeasca in propria persoana, prin oferirea de solutii complete de infrumusetare, care sa ii ajute sa isi evidentieze trasaturile, sa straluceasca in propria piele.

Viziune

Sa fim locul unde sa iti descoperi, redescoperi si redefinesti frumusetea.

Credem in:

Frumusetea fiecaruia – Credem ca fiecare persoana este frumoasa in felul ei. Vrem sa te ajutam sa constientizezi acest lucru, sa iti intretii acea frumusete si sa nu iti fie frica sa o arati intregii lumi.

Relatiile bazate pe incredere – O relatie din care lipseste increderea nu are cum sa functioneze pe termen lung. Ne dorim sa construim relatii de succes, atat intre noi, cat si cu cei care apeleaza la noi. Vrem sa iti dovedim prin tot ce facem ca suntem un partener pe care te poti baza oricand, ca iti suntem mereu alaturi.

Respectarea angajamentelor – Ne respectam pe noi, propria noastra identitate, respectandu-te pe tine. Angajamentele luate sunt promisiuni ce nu trebuie rupte in nicio circumstanta, fie ca este vorba de respectarea termenelor de livrare sau a datei de postare a unui anumit tutorial.

Educatia ca promotor al schimbarii – Dorim sa te ajutam sa iti apreciezi trasaturile si sa renunti sa le ascunzi, lucru posibil doar prin prezentarea unei alte alternative. Nu credem in impunerea unei anumite perspective, ci in oferirea informatiilor necesare pentru a lua decizii educate.

Depasirea asteptarilor – Nu este suficient sa facem ce am promis, pentru a creste armonios trebuie sa ne auto-depasim constant, atat in ceea ce ne priveste, cat si in ceea ce te priveste.

Tine.