Exfolierea este prima si cea mai importanta etapa din ritualul de ingrijire al pielii. Pielea fetei si a corpului are nevoie, o data pe saptamana, de o exfoliere blanda, pentru a elimina celulele moarte si a stimula formarea de celule noi.

Exfoliantul pentru corp Moroccanoil® este un scrub senzorial, revitalizant, energizant cu utilizare zilnica, care indeparteaza delicat celulele moarte ale pielii, transformand imediat textura pielii. Beneficiile suplimentare ale uleiului de argan amestecat cu vitamina E reinnoiesc pielea, hidratand-o intens. Continut ridicat de uleiuri intens hidratante printre care: ulei de susan, ulei de avocado, ulei de samburi de struguri si ulei de migdale dulci. Fara parabeni.

Sunt disponibile 3 arome diferite: Fragrance Originale, Fleur de Rose, Fleur d’Oranger.

Cum se utilizeaza? Masati Exfoliantul pentru corp Moroccanoil® cu miscari circulare, atat pe pielea uscata, cat si uda, pana cand este absorbit. Concentrati-va pe zonele predispuse sa se aspreasca sau sa se usuce. Apoi, frecati si clatiti sub dus. Suficient de delicat pentru a fi folosit zilnic sau dupa cum aveti nevoie. RECOMANDARE: Continuati cu Ulei de argan pur Moroccanoil® pe zonele predispuse la uscaciune, cum ar fi coatele, genunchii, gleznele si calcaiele.