Exfolierea Corporală: Secretul Către O Piele Fină

Exfolierea Corporală: Secretul Către O Piele Fină

Exfolierea corporală reprezintă un ritual de înfrumusețare de care nu trebuie să uităm sub nicio formă. Are rolul de a îndeparta celulele moarte de la suprafața pielii și de a grăbi regenerarea celulară. Prin efectuarea acestei proceduri de înfrumusețare în mod constant, țesuturile își recapătă aspectul de prospețime și tinerețe. Nu uita: Exfolierea Corporală: Secretul Către O Piele Fină!

Pentru a-ți menține pielea tânără, pe lângă rutina zilnică de îngrijire cu produse delicate, e recomandat să faci și o exfoliere corporală o dată pe săptămână. Poți să optezi fie pentru exfolierea în saloane specializate, fie pentru exfolierea acasă. Înainte de a achiziționa produsul respectiv asigură-te că acesta este potrivit tipului tău de piele. Unele particule abrazive pot fi prea agresive pentru o piele sensibilă, iar altele, prea fine. De asemenea, aplicarea scrub-ului pe piele trebuie sa fie însoțită de un masaj energic, cu ajutorul unui burete sau cu o perie de baie. În cazul în care vorbim despre exfolierea corporală, alegerea scrub-ului se face în funcție de tipul de piele.

Exfolierea în funcție de tipul de piele

Daca ai pielea normală, alegerea unui scrub potrivit nu este complicată. Accentul se va pune pe concentrația ingredientelor active prezente în produs pentru a menține pielea sănătoasă. Dacă dorim să obținem doar un efect de luminozitate și hidratare, vom alege un scrub cu ingrediente hidratante în componența lui. Printre acestea enumerăm: aloe vera, ulei de jojoba, ulei de argan, ulei de avocado sau cocos.

Daca ai pielea uscată este recomandat să alegi un scrub cu o formulă ușoară, deoarece acesta va usca pielea și mai mult. Ideal ar fi ca acest produs să conțină ingrediente hidratante și nutritive, pentru a-i oferi pielii hidratare și în timpul procesului de exfoliere.

Daca pielea ta este sensibilă, cel mai bine ar fi să folosești un scrub care exfoliază cu ajutorul enzimelor. Aceste enzime vor exfolia superficial celulele moarte ale pielii fără a agresa bariera de protecție a pielii. În acest caz, se vor evita exfoliatorii care au în componența lor particule abrazive.

Produse exfoliante

Există produse exfoliante potrivite tuturor tipurilor de piele. Moroccanoil® Body Buff este disponibil în trei arome: Fragrance Originale, Fleur de Rose și Fleur d’Oranger. Un scrub cu utilizare zilnică, ce îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii, transformând imediat textura pielii. Beneficiile suplimentare ale uleiului de argan amestecat cu vitamina E și uleiuri hrănitoare de avocado, sâmburi de struguri, șofranel și migdale dulci reîntineresc pielea. Pentru rezultate mai bune, după procesul de exfoliere vom aplica întotdeauna o cremă de corp hidratantă, potrivită pentru tipul de piele pe care il ai.

Daca ai pielea uscată sau foarte uscată, îți recomandăm să încerci unturile de corp de la Moroccanoil®. Poți alege între Body Butter Fragrance Originale, Body Butter Fleur d’Oranger și Body Butter Fleur de Rose. Acestea sunt creme pentru corp luxoase și concentrate care se absorb rapid în piele, fără a lăsa reziduuri grase în urmă. Uleiul de argan, unturile de shea, cacao și mango fuzionează între ele pentru a hrăni pielea.  în timp ce uleiurile de avocado, măsline, scualenă și rodie înmoaie și hrănesc instantaneu pielea.

Pentru pielea normală, soluția ta pentru hidratare este Moroccanoil® Body Souffle. Disponibil în trei arome, este un sufleu ușor de ulei de argan și unt de shea. Se absoarbe rapid și în profunzime pentru o hidratare intensă a pielii, conferind imediat netezire și satisfăcând instantaneu simțurile. De menționat este că produsele MoroccanOil nu conțin parabeni.

Gossip Studio îți oferă un pachet de exfoliere cu ulei de migdale care include și un masaj de relaxare de 30 de minute. Prețul acestui pachet este de 120 lei.

În concluzie, indiferent de vârsta și tipul de piele pe care îl ai, frumusețea începe cu exfolierea potrivită!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top