Întâmpină Primăvara Cu o Dietă Sănătoasă Și O Piele Radiantă

Întâmpină Primăvara Cu o Dietă Sănătoasă Și O Piele Radiantă

Iarna este pe terminate! Pentru că sezonul estival se apropie încet, dietele de slăbit reprezintă opțiunea cea mai aleasă pentru persoanele care au probleme cu greutatea. Deși ne dorim ca efectele să fie vizibile cât mai repede, nu este niciodată indicat să recurgem la diete drastice. Întâmpină Primăvara Cu o Dietă Sănătoasă Și O Piele Radiantă!

Obezitatea prezintă tot atâtea riscuri ca și dietele drastice de tip yo-yo, așa că, de multe ori slăbitul nu este o opțiune, ci devine necesitate. Schimbă-ți stilul de viață, iar kilogramele în plus pe care te-ai straduit să le elimini nu se vor intoarce!

Câteva sfaturi pentru a adopta o dietă și un stil de viață mai sănătoase:

 1. Include legumele la fiecare masă. Poți să le adaugi în smoothie-urile tale preferate sau să înlocuiesti gustările, cum ar fi biscuiții și alți carbohidrați, cu legume.
 2. Fiecare masă trebuie să conțină proteine, fibre și grăsimi pentru că acestea sunt cele trei componente esențiale ale unei diete echilibrate.
 3. Transformă prânzul în cea mai bogată masă a zilei deoarece până seara rămâne suficient timp pentru arderea caloriilor.
 4. Mănâncă salată o data pe zi. Nu numai ca are un număr mic de calorii, dar este și foarte bogată în fibre!
 5. Pentru a te încuraja să mănânci mai multe fructe și legume, alege-ți o zi a săptămânii în care să fii vegană!
 6. Uită de regulile care te îndeamnă să mănânci tot din farfurie!
 7. Înlocuiește dulciurile procesate cu ceva mult mai natural. Studiile arată că produsele care conțin îndulcitori artificiali îți provoacă o senzație mai mare de foame.
 8. Alege o zi din săptămână în care să îți dedici timp preparării meselor pentru zilele următoare. Astfel, îți va fi mai ușor să îți urmezi dieta sănătoasă și să nu mănânci pe fugă semi-preparate.
 9. Consumă mai puțină sare! Prea mult sodiu afectează tensiunea și poate cauza retenția de apă.
 10. Răsfață-te o dată pe zi! Abținerea de la poftele zilnice poate avea efecte negative și poate să ducă la senzații de depresie! O bucată de ciocolată sau un pahar de vin nu au omorât pe nimeni!
 11. Practică sport cu regularitate! Dacă nu îți place să faci sport, alege o activitate pe placul tău. O plimbare lungă seara înainte de culcare sau mersul pe bicicletă pot face minuni!

 

Tratamente Corporale – Gossip Studio

De cele mai multe ori, chiar dacă reușim să ne schimbăm alimentația și stilul de viață, efectele nu se văd pe cât ne dorim de repede. Pentru ca pielea noastră să își recapete în cel mai scurt timp posibil strălucirea și fermitate, putem apela la un ajutor specializat în tratamente corporale.

Un astfel de ajutor este LPG Alliance, singura tehnică de stimulare mecanică a pielii 100% naturală, non-invazivă, non-agresivă, care activează natural metabolismul celular. Acesta lucrează simultan, atât pentru reducerea stratului de grăsime, cât și pentru tratarea pielii relaxate. Specialiștii au explicat și demonstrat acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG ce ajută la eliminarea a până la 5,2 centimetri din talie. Reduce celulita cu până la 67% și oferă până la 71% mai multă fermitate pielii.

Endermologia facială LPG este un adevărat fitness pentru piele. Acest tratament dă impuls sintezei naturale a substanțelor esențiale tinere. Oferă colagen pentru o fermitate mai bună, elastină pentru mai multă suplețe și acid hialuronic pentru mai mult volum și hidratare. Acestea sunt doar câteva beneficii oferite de tehnologia LPG Alliance.

Rezultatele pe termen lung se obțin cu un stil de viață sănătos, cu mult sport, odihnă și fără stres.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top