Modalitati de livrare si Modalitati de plata

Modalitati de livrare

Gossip Studio poate onora orice comanda plasata prin intermediul webshop-ului www.thegossip.ro intr-un interval de circa 48 de ore, valabil pentru comenzile efectuate in zilele lucratoare inainte de ora 16:00 in ziua. Comenzile efectuate in timpul sarbatorilor legale sau in zilele nelucratoare vor fi expediate spre destinatar in urmatoarea zi lucratoare dupa plasarea comenzii.

Mentiune: momentan nu acceptam comenzi international; livrarea coletelor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 250 lei beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzile sub 250 lei, care au ca mod de livrare curieratul, se va aplica un cost de transport in valoare de 21 lei.

Daca coletul are semne de deteriorare, iar produsele prezinta semne care sa indice ca ar putea fi avariate, va rugam sa refuzati primirea si plata acestuia.

Mentiune: odata deschis coletul, produsele nu pot fi returnate decat in cazul in care nu corespund comenzii sau au semne evidente de deterioare.

In cazul in care doresti sa renunti la produsele comandate, te rugam sa contactezi firma de curierat care a finalizat livrarea si sa inapoiezi produsele in ambalajul original, inainte de a incepe utilizarea lor.

Mentiune: suma achitata pentru comanda va fi restituita doar daca produsele sunt returnate in ambalajul original, fara sa fi fost desfacute.

MODALITATI DE PLATA

Produsele comandate din webshop-ul www.thegossip.ro pot fi achitate utilizand una din modalitatile de plata de mai jos:

Plata la livrare: plata se va face in numerar, la ridicarea coletului trimis prin intermediul unei firme de curierat.

Plata prin transfer bancar: dupa receptionarea si inregistrarea comenzii iti vom trimite intr-un e-mail toate detaliile necesare plati. La efectuarea platii te rugam sa indici numarul comenzii, pentru identificarea corecta a acesteia. Aceasta modalitate de plata poate intarzia livrarea produselor cu cel putin trei zile.

Plata cu cardul: posesorii cardurilor tip Visa, Maestro, MasterCard sau Visa Electron au posibilitatea de a efectua plata online, cu cardul.

Plata numerar: valoarea produselor comandate poate fi achitata in numerar, la ridicarea lor direct din salonul nostru, situat pe str. Vladeasa nr. 14, Oradea.

Shopping Cart
Scroll to Top