Doar luna aceasta!

Modalitati de livrare

Gossip Studio poate onora orice comanda plasata prin intermediul webshop-ului www.thegossip.ro intr-un interval de circa 48 de ore, valabil pentru comenzile efectuate in zilele lucratoare. Comenzile efecuate in timpul sarbatorilor legale sau in zilele nelucratoare vor fi expediate spre destinatar in urmatoarea zi lucratoare dupa plasarea comenzii.

Mentiune: momentan nu acceptam comenzi international; livrarea coletelor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.


Comenzile cu valoarea totala mai mare de 299 lei beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzile sub 299 lei, care au ca mod de livrare curieratul, se va aplica un cost de transport in valoare de 20 lei.


Daca coletul are semne de deterioare, iar produsele prezinta semne care sa indice ca ar putea fi avariate, va rugam sa refuzati primirea si plata acestuia.

Mentiune: odata deschis coletul, produsele nu pot fi returnate decat in cazul in care nu corepund comenzii sau au semne evidente de deterioare.


In cazul in care doresti sa renunti la produsele comandate, te rugam sa contactezi firma de curierat care a finalizat livrarea si sa inapoiezi produsele in ambalajul original, inainte de a incepe utilizarea lor.

Mentiune: suma achitata pentru comanda va fi restituita doar daca produsele sunt returnate in ambalajul original, fara sa fi fost desfacute.

Shopping Cart (0)

Coș

Oferte, reduceri și multe sfaturi

Inscrie-te pentru reduceri numai pentru abonați. Primești 10% reducere la prima ta achiziție!