Manichiura

Gossip Studio

Gossip Studio reunește o echipă de șapte manichiuriste, unite de o pasiune comună pentru manichiură și pedichiură. Echipa noastră își dorește să ofere mai mult decât un simplu serviciu de îngrijire a unghiilor, ci mai degrabă o experiență completă de relaxare, răsfăț și satisfacție. 

Pentru noi, manichiura sau pedichiura înseamnă o pasiune în permanentă dezvoltare, de aceea încercăm să ținem mereu pasul cu tendințele din domeniu. Mai mult decât atât, ne place să setăm trendul în standardele îngrijirii mâinilor și picioarelor. Participăm constant la cursuri de perfecționare și de specializare pentru domeniile și nișele în care excelăm.

Gossip x your Nails

Brandurile și produsele:

  • Manichiură: CND Shellac, CND Creative Play, Gelish, Lecente, Luxio sau Magnetic Nails.
  • Nail art: Lecente, Swarovski, Laque, Minx
  • Pedichiură: CND Spa, OPI ProSpa, Gehwol, Cuccio
  • Pedichiură medicală: Spirularin, Gehwol, Suda
  •  

"When in doubt, go for red."

Serviciile noastre din domeniul manichiurii cuprind manichiură și pedichiură SPA, manichiură cu ojă semipermanentă sau gel lac, construcții și întreținere cu gel, manichiură și pedichiură in a box. Lucrăm exclusiv cu botoșei și mănuși cu colagen pentru mâini și picioare, de la furnizorul internațional Voesh NY. 

În cadrul salonului se poate realiza și pedichiură medicală (de către o profesionistă cu certificare în domeniu) însă trebuie menționat că rezultatele depind în mare măsură de respectarea protocolului pentru tratamentul de acasă. 

Shopping Cart
Scroll to Top