Coș de cumpărături

🚨15% DISCOUNT la toate articolele, acum cu Gossip Membership

Manichiura

Gossip Studio

Gossip Studio reunește o echipă de șapte manichiuriste, unite de o pasiune comună pentru manichiură și pedichiură. Echipa noastră își dorește să ofere mai mult decât un simplu serviciu de îngrijire a unghiilor, ci mai degrabă o experiență completă de relaxare, răsfăț și satisfacție. 

Pentru noi, manichiura sau pedichiura înseamnă o pasiune în permanentă dezvoltare, de aceea încercăm să ținem mereu pasul cu tendințele din domeniu. Mai mult decât atât, ne place să setăm trendul în standardele îngrijirii mâinilor și picioarelor. Participăm constant la cursuri de perfecționare și de specializare pentru domeniile și nișele în care excelăm.

Gossip x your Nails

  • Echipa Gossip Studio a participat la cursul de Dry-Combi Manicure, susținut de Tatiana Tuzlucova, un curs desfășurat exclusiv pentru Gossip Studio și pentru personalul salonului nostru. Am învățat tehnica rusească de ojare a ojei semipermanente, o abilitate deosebită pe care o implementăm constant în cadrul programărilor noastre.

  • Echipa Gossip Studio recent, a încheiat cursul de manichiură #nailarchi – de asemenea un curs cu totul deosebit, în urma căruia tehnicile dobândite vor putea fi executate doar de 4 tehniciene din salon. Manichiura #nailarchi reprezintă unghia tehnică ideală, specifică și distinctă pentru fiecare persoană. Structura tehnică a unghiei se materializează diferit pentru fiecare dintre noi, nu este un trend sau un model singular de unghie, ci este o tehnică adaptabilă fiecărei unghii.

Brandurile și produsele:

  • Manichiură: CND Shellac, CND Creative Play, Gelish, Lecente, Luxio sau Magnetic Nails.
  • Nail art: Lecente, Swarovski, Laque, Minx
  • Pedichiură: CND Spa, OPI ProSpa, Gehwol, Cuccio
  • Pedichiură medicală: Spirularin, Gehwol, Suda
  •  

"When in doubt, go for red."

Serviciile noastre din domeniul manichiurii cuprind manichiură și pedichiură SPA, manichiură cu ojă semipermanentă sau gel lac, construcții și întreținere cu gel, manichiură și pedichiură in a box. Lucrăm exclusiv cu botoșei și mănuși cu colagen pentru mâini și picioare, de la furnizorul internațional Voesh NY. 

În cadrul salonului se poate realiza și pedichiură medicală (de către o profesionistă cu certificare în domeniu) însă trebuie menționat că rezultatele depind în mare măsură de respectarea protocolului pentru tratamentul de acasă. 

Servicii Marina
Manichiura Bărbați
60

-

Manichiura + Oja
70
-
Manichiura + Oja Semi
110
150
Manichiura Dry
75
-
Manichiura Dry + Oja Semi
120
160
Intretinere Gel / Gel Luxio
140 / 160
180
Constructie Gel / Gel Luxio
170 / 200
240
Constructie Forme Extreme
250+
-
Pedichiura
100
-
Pedichiura + Oja
120
-
Pedichiura + Oja Semi
140
-
Parafina Mani / Parafina Pedi
50 / 60
-
Unghii Lungime M+
+30
-
Apex / Structure / Build
+15
-
Glitter / Foil / Airbrush
30/set
-
Swarovski *
1/B
-
Constructie #ARCHITECH
300/350
400
Corectie #ARCHITECH
250/300
300
Retus Gel
110
-

10% Reducere la prima comandă

Gossip Studio iți oferă oportunitatea să folosești beneficile abonamentului nostru.

Acum ai la dispoziție o reducere de 15% la prima comandă la noi pe site!