Servicii

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Manichiura

La Gossip Studio, manichiura înseamnă o experiență totală de relaxare și răsfăț. Serviciile noastre de manichiură cuprind manichiura clasică și SPA, construcții și întreținere unghii gel, manichiură cu ojă semipermanentă, nail art.

Experiența manichiurii la Gossip Studio înseamnă o analiză atentă a stării și nevoilor actuale ale mâinilor și unghiilor, pentru un rezultat desăvârșit. În acest scop, folosim exclusiv produse profesionale și branduri de top, precum Lecente, CND Shellac, Gelish sau Luxio.

Pedichiura

În viziunea noastră, pedichiura este experiența de relaxare totală a picioarelor tale! 

La Gossip Studio, te bucuri de servicii complete în domeniul pedichiurii: pedichiură clasică și SPA, pedichiură cu gel, ojare semipermanentă și nail art.

Bucură-te de o experiență totală cu serviciul de pedichiură SPA, care cuprinde un masaj relaxant de detoxifiere, într-un fotoliu cu hidromasaj, vibromasaj și muzică liniștitoare – totul destinat stării tale de bine! 

Cosmetica

Cosmetica și îngrijirea tenului și a corpului sunt printre cele mai importante aspecte ale unei stări de bine permanente, completate de un stil de viață corespunzător.

Pentru ca tu să fii mereu mulțumită cu tine însăți, noi îți oferim servicii complete de cosmetică:  pensat, epilat, epilat IPL, îngrijire personală, tratamente cosmetice, machiaj. 

Procedurile și tratamentele noastre se bazează pe produse de top, de calitate înaltă, care combat efectele dăunătoare ale factorilor externi nocivi.

Magazin online

Magazinul nostru online îți pune la dispoziție aceleași produse de top din cadrul salonului nostru! 

Prioritatea noastră este mereu starea de bine și mulțumirea celor care ne trec pragul. De aceea, brandurile și produsele din Gossip Studio sunt acum disponibile și online. Actualizăm constant stocul și gama de produse, pentru ca tu să ai mereu la îndemână lucrurile care te fac să te simți bine![/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Shopping Cart
Scroll to Top