Servicii

Manichiura

In mainile echipei noastre, mainile clientilor au parte de un tratament princiar. Pentru a te bucura de o experienta desavarsita, iti oferim servicii complete de manichiura: manichiura clasica si SPA, constructii unghii tehnice, constructii gel, ojat semipermanent / permanent si nail art.

Centrul nostru promoveaza manichiura SPA, un tip de manichiura care pune accent pe rasfat. Spre deosebire de cea clasica, cea SPA ofera un tratament complex de ingrijire atat unghiilor, cat si mainilor.

Folosind doar produse profesionale de cea mai inalta calitate, oferim clientilor nostri sedinte de manichiura personalizate. Luam in considerare tipul de ten si de unghie, analizam starea actuala a acestora si nevoile lor, dupa care stabilim care este cea mai buna solutie. Rezultatul consta in maini si unghii sanatoase, fine si catifelate.

Pedichiura

Pedichiura reprezinta o metoda excelenta de relaxare si de ingrijire a picioarelor. Oferim clientilor o gama complexa de servicii, care sa iti incante simturile: pedichiura clasica si SPA, pedichiura cu gel, ojat semipermanent / permanent si nail art.

Pedichiura completa SPA este cel mai relaxant serviciu pentru pedichiura, completat de un masaj special de detoxifiere si relaxare. Acest tip de pedichiura se realizeaza intr-un fotoliu dotat cu vibromasaj, hidromasaj si casti pentru muzica si include o serie de tratamente si masti relaxante si hidratante.

Astfel, la Gossip Studio picioarele clientilor nostri sunt de-a dreptul alintate. La final, pielea picioarelor isi schimba aspectul uscat si crapat si devine revigorata, catifelata si sanatoasa.

Cosmetica

Pentru a radia prin toti porii, corpul necesita o ingrijire delicata, complexa si constanta, fiind expus zilnic la diversi factori externi.

Cosmeticienii nostri ofera servicii complete de cosmetica, care sa contracareze efectele acestora: pensat, epilat, epilat IPL, ingrijire personala, tratamente cosmetice, machiaj. Toate procedurile sunt realizate cu produse top of the line, de cea mai buna calitate, de la branduri respectate.

Tratamentele se axeaza pe indepartarea punctelor de stres si a factorilor de mediu nocivi, pentru a te ajuta sa te simti excelent in pielea lor. Rezultatul este o piele fina, hidratata, fara imperfectiuni, care straluceste de sanatate.

Magazin online

Pentru Gossip Studio, clientii nostri, persoane care se apreciază pentru ceea ce sunt, care vor sa isi puna in evidenta stralucirea interioara, sunt principala prioritate.

Consideram ca merita cosmetice de calitate, care sa le accentueze trasaturile si care sa le rasfete tenul. Prin urmare, in webshopul nostru comercializam doar produse high-class, de la branduri atent alese, care au castigat increderea profesionistilor din domeniu prin eficienta lor.

În magazinul nostru online vei gasi o gama larga, in continua expansiune, de produse de machiaj si de ingrijire personala premium, tratamente cosmetice profesionale, parfumuri ambientale, ceaiuri terapeutice si oje ultrarezistente.