Go Pure · Be Youth

Un nou nivel de peeling Aqua

AquaPure este un sistem inteligent de reînnoire celulară, un aparat 6 în 1 ce oferă un tratament cu totul revoluționar pentru tenul cu probleme! Cu noul AquaPure, puteți beneficia de un tratament non-invaziv, bazat pe cromoterapia LED, total personalizat pentru tipul dumneavoastră de piele. AquaPure se adresează unei game largi de afecțiuni ale pielii, având capete de lucru multifuncționale care tratează problemele pielii în profunzime.

Aqua Peel handpiece – Efficient Liquid Distribution

Mecanismul butonului de control al pulverizării în combinație cu diferite niveluri reglabile de distribuție a lichidului maximizează precizia tratamentului.

Cele patru capete de lucru ale aparatului oferă posibilitatea de a trata intens afecțiunile pielii, în 6 pași de tratament

Acești 3 pași sunt importanți în cadrul oricărui tratament AquaPure, indiferent de tipul de ten. După ce se parcurg aceste etape inițiale, urmează personalizarea tratamentului, în funcție de tipul de ten și nevoile pacientului. 
Se folosesc ingredientele active cu fiole Babor, care conțin cea mai mică micro-moleculă, datorită căreia se poate realiza o penetrare adâncă în piele, ceea ce rezultă în efecte profunde și sporite, pe termen lung.   
Pentru un tratament de hidratare, folosim multivitamine sau vitaminele A și E din gama Babor. 
Pentru tenul acneic, folosim fiole cu zinc sau propolis de la Babor. Pentru un ten cu pete sau neuniform, folosim fiole Beauty Rescue sau Perfect Glow de la Babor. 
Pentru un tratament anti age sau antirid, se folosesc cele mai puternice fiole cu colagen de la Babor, Collagen Booster sau 3D Express.

Descoperiți rezultatele reale

Ce se întâmplă după tratament​?

Este important de reținut că după orice tratament AquaPure, pacientul se poate întoarce la rutina zilnică! Pielea nu necesită îngrijiri speciale, se poate aplica inclusiv machiajul de zi cu zi și nu este cazul să rămâneți la domiciliu, vă puteți relua viața cotidiană de îndată ce tratamentul este încheiat.

Cât de des poate fi efectuat tratamentul?

Tratamentul se poate efectua o dată pe lună pentru reînnoirea celulară la nivelul tenului. Pentru efecte sporite și pe termen lung, se recomandă un tratament săptămânal, timp de o lună. Tratamentele AquaPure presupun proceduri non-invazive, care nu prezintă efecte secundare decât minime, precum o ușoară roșeață a pielii sau umflături cauzate de peeling.

Abonamentele disponibile in Salon Oradea

Shopping Cart
Scroll to Top