Coș de cumpărături

🚨15% DISCOUNT la toate articolele, acum cu Gossip Membership

Go Pure · Be Youth

Un nou nivel de peeling Aqua

AquaPure este un sistem inteligent de reînnoire celulară, un aparat 6 în 1 ce oferă un tratament cu totul revoluționar pentru tenul cu probleme! Cu noul AquaPure, puteți beneficia de un tratament non-invaziv, bazat pe cromoterapia LED, total personalizat pentru tipul dumneavoastră de piele. AquaPure se adresează unei game largi de afecțiuni ale pielii, având capete de lucru multifuncționale care tratează problemele pielii în profunzime.

Aqua Peel handpiece – Efficient Liquid Distribution

Mecanismul butonului de control al pulverizării în combinație cu diferite niveluri reglabile de distribuție a lichidului maximizează precizia tratamentului.

Cele patru capete de lucru ale aparatului oferă posibilitatea de a trata intens afecțiunile pielii, în 6 pași de tratament

  • 1. Peel Plus: primul pas în tratamentul AquaPure este o procedură care absoarbe celulele moarte și impuritățile localizate la nivelul pielii. Acest tratament infuzează local pielea cu o soluție ce conține o serie de ingredienti activi, precum acidul lactic, care are rolul de a înmuia și îndepărta celulele moarte, și glucozamina, care previne formarea ridurilor pe termen lung. 

  • 2. Sebo Plus: acest pas are rolul de a echlibra nivelul de sebum al tenului, focusându-se în mod deosebit pe zona T și pe eliminarea punctelor negre. Procedura Sebo Plus acționează baza acidului salicilic și a zincului, care sunt menite să deschidă porii, dar folosește totodată extract de miere, pentru a oferi hidratare și catifelare tenului. 

  • 3. Al treilea pas al tratamentului AquaPure presupune aplicarea punctată a soluției Rejuve Plus, care stimulează producția de colagen hidrolizat. Această soluție conține ingredienți activi precum acetil hextapeptida (un derivat al acidului hialuronic), și lăptișor de matcă. 

Acești 3 pași sunt importanți în cadrul oricărui tratament AquaPure, indiferent de tipul de ten. După ce se parcurg aceste etape inițiale, urmează personalizarea tratamentului, în funcție de tipul de ten și nevoile pacientului. 
Se folosesc ingredientele active cu fiole Babor, care conțin cea mai mică micro-moleculă, datorită căreia se poate realiza o penetrare adâncă în piele, ceea ce rezultă în efecte profunde și sporite, pe termen lung.   
Pentru un tratament de hidratare, folosim multivitamine sau vitaminele A și E din gama Babor. 
Pentru tenul acneic, folosim fiole cu zinc sau propolis de la Babor. Pentru un ten cu pete sau neuniform, folosim fiole Beauty Rescue sau Perfect Glow de la Babor. 
Pentru un tratament anti age sau antirid, se folosesc cele mai puternice fiole cu colagen de la Babor, Collagen Booster sau 3D Express.

  • 4. Electroporație: această procedură penetrează în profunzime tenul cu probleme și realizează o infuzie cu ingrediente active, oferind pielii un aspect luminos și hidratat. În cadrul acestui pas, folosim ingredientul activ corespunzător fiecărui tratament în parte. 

  • 5. Microcurenți: tratamentul cu microcurenți este echivalentul unui lifting facial, o procedură care întinde pielea, redă elasticitatea tenului și a colagenului, prin direcționarea curenților electrici în mușchii faciali. Tenul dumneavoastră își va recăpăta fermitatea, tinerețea și elasticitatea, datorită stimulării musculare subcutanate.

  • 6. Termostimulare prin răcire/încălzire: un tratament care stimulează circulația sângelui și circulația limfatică, pentru a oferi o reparare în profunzime a tenului. Această procedură accelerează vindecarea și reduce inflamația sau roșeața, stimulând în profunzime porii. Pielea dumneavoastră va deveni instant mai relaxată, catifelată și netezită.

Descoperiți rezultatele reale

Ce se întâmplă după tratament​?

Este important de reținut că după orice tratament AquaPure, pacientul se poate întoarce la rutina zilnică! Pielea nu necesită îngrijiri speciale, se poate aplica inclusiv machiajul de zi cu zi și nu este cazul să rămâneți la domiciliu, vă puteți relua viața cotidiană de îndată ce tratamentul este încheiat.

Cât de des poate fi efectuat tratamentul?

Tratamentul se poate efectua o dată pe lună pentru reînnoirea celulară la nivelul tenului. Pentru efecte sporite și pe termen lung, se recomandă un tratament săptămânal, timp de o lună. Tratamentele AquaPure presupun proceduri non-invazive, care nu prezintă efecte secundare decât minime, precum o ușoară roșeață a pielii sau umflături cauzate de peeling.

Abonamentele disponibile in Salon Oradea

10% Reducere la prima comandă

Gossip Studio iți oferă oportunitatea să folosești beneficile abonamentului nostru.

Acum ai la dispoziție o reducere de 15% la prima comandă la noi pe site!