Cosmetica Dermia

Prive by Gossip introduce sistemul Skin Faktor de la Dermia Solution, un sistem patentat dezvoltat de inginerii LaFontaine si demonstrat stiintific sa reduca ridurile, sa corecteze imperfectiunile tenului, sa imbunatateasca aspectul cicatricilor si sa ajute pielea sa isi recapete fermitatea. Procedurile Skin Faktor reunesc beneficiile microdermabraziunii, peelingului si mezoterapiei intr-un singur tratament pentru ca tu sa economisesti timp si bani fara a face rabat de la rezultate!
In cadrul tratamentelor Skin Faktor folosim un peeling biologic delicat ce se poate utiliza pe toate tipurile de ten inclusiv pe cel foarte sensibil si deshidratat, bazat pe acizi din fructe si acid glicolic de 10%, respectiv 20%. Poliabraziunea se realizeaza cu un cap de unica folosinta cu coroane de abraziune special formate indepartand intr-un mod delicat celulele moarte si cele care au fost slabite de care lotiunea de peeling, stimuland astfel si micro-circulatia pentru a facilita mai apoi penetrarea mai eficienta a substantelor active printre care si a acidului hyaluronic. Micro-activarea este o tehnologie a tratamentului care foloseste tot un cap de unica folosinta si este utilizata pentru a deschide stratul superior al epidermei
delicat si fara durere stimuland-o si facilitand transportarea eficientă a agentilor activi. Bazandu-se pe cele mai sigure si avansate tehnologii, precum si pe intelegerea profunda a nevoilor fiecarui tip de piele si fiecarei probleme de estetica, specialistii Prive by Gossip Studio iti ofera tratamente cosmetice adecvate fiecarui tip de ten, fie ca este unul normal, mixt, sensibil, matur sau acneic.

1. POLIABRAZIUNEA:
Prin poliabraziune se elimina celulele moarte, iar cele care au fost slabite de actiunea lotiunii delicate de peeling sunt indepartate in mod bland. Discurile rotative creeaza un efect abraziv la suprafata pielii. In plus, coroanele de abraziune speciale care se folosesc continua stimularea micro-circulatiei prin miscari specifice de masaj.
BENEFICIILE POLIABRAZIUNII:
– curata porii;
– asigura absorbtia produselor cosmetice aplicate pe piele;
– elimina tesutul mort de la nivelul pielii;
– netezeste suprafata pielii.
CONTRAINDICATIILE POLIABRAZIUNII:
Este contraindicat ca aceasta procedura sa se aplice pe piele infectata sau ranita, pe alunite sau negi, pe eczeme, psoriazis sau herpes. De asemenea, pielea agresata de soare sau de solar trebuie protejata.

2. Micro Activarea M:
Este o tehnologie inovatoare, utilizata pentru a deschide stratul superior al epidermei, delicat si fara durere. Sistemul faciliteaza stimularea epidermei si o imediata transportare a agentilor activi. Prin Micro- Activarea M se realizeaza reactivarea functiilor pielii si sunt stimulate sistemele de reparare proprii pielii.
Echipamentul include un dispozitiv de lucru in care sunt aliniat 20 de micro-ace. Micro-acele au o forma speciala care face posibila stimularea lipsita de durere a straturilor superioare ale pielii. Aceste actiuni delicate reactiveaza sistemul intern de reparare a pielii.
BENEFICIILE SI AVANTAJELE Micro Activarii M:
– metoda strict mecanica, ce nu implica utilizarea directa a electricitatii;
– nu intervine nicio deteriorare a pielii cauzate de caldura;
– durata scurta a tratamentului- aproximativ 10-15 minute;
– regenerarea pielii prin diviziune celulara accelerata;
– reducerea liniilor de expresie si imbunatatirea elasticitatii pielii prin stimularea colagenului propriu pielii si prin productia de elastina.
CONTRAINDICATIILE Micro Activarii M:
Nu se recomanda acest tratament pe zonele cu negi, pe semne din nastere sau pe zonele cu herpes. De asemenea, pielea trebuie sa fie curata si fara iritatii.

3. Micro Activarea S:
Micro Activarea S este o alternativa viabila la injectiile impotriva ridurilor si la mezoterapie, pentru ca trateaza local ridurile superficiale si cicatricile, prin deschiderea stratului superior al pielii. Micro-Activarea S elibereaza si implusuri pentru intensificarea regenerarii pielii. Pe durata tratamentului cei mai concentrati agenti activi de Power Lift Serum (Argireline) sunt plasati direct in riduri. Agentii activi din Power Lift Serum sunt infiltrati in epiderma rapid si intr-o cantitate mai mare pentru a hrani eficient epiderma. Tratamentul produce un efect local de lifting in zona ridurilor si cicatricilor, stimuland regenerarea pielii. Dupa tratament, micro-deschiderile sunt inchise de catre piele in foarte scurt
timp.
Acesta terapie este recomandata pentru a trata: liniile de expresie, ridurile profunde, liniile din jurul buzelor, acnee si cicatrici rezultate in urma accidentelor (exceptand keloizii), inclusiv cicatricile lasate de pojar, dar si pentru alunitele pigmentate. Este important de retinut ca pot aparea inrosiri si inflamatii care se pot mentine pana la 24 de ore de la tratament.
BENEFICIILE Micro Activarea S:
– stimularea locala a sistemului de reparare a pielii;
– reactivarea functiilor pielii din cadrul ridurilor sau cicatricilor, dar si stimularea tesutului atrofic pe riduri si cicatrici;
– stimularea productiei de colagen si elastina.
CONTRAINDICATIILE Micro Activarii S:
Nu se recomanda acest tratament pe zonele cu negi, pe semnele din nastere sau pe zonele cu herpes. De asemenea, pielea trebuie sa fie curata si fara iritatii.

Preturi Skin Faktor
Tratament curatare Poliabrasion 240 lei
Tratament de stimulare Micro Activation 320 lei
Tratament Anti-aging 350 lei
Tratament WOW Faktor 350 lei