Cosmetica Dermia

Cosmeticele Dermia Solution oferă rezultate dovedite științific, absolut remarcabile, pentru orice tip de ten. Cu o experiență în cosmetica naturală de mai bine de 40 ani, gama Dermia oferă un sistem de produse cosmetice care regenerează, corectează și îmbunătățesc aspectul general al pielii. Datorită ingredientelor active și tehnologiilor inovatoare în secreția de colagen, cosmeticele Dermia conferă un plus de sănătate al tenului pe termen lung, având rezultate intense și de lungă durată. 

Sistemul SkinFactor de la Dermia Solution folosește un peeling biologic blând, potrivit oricărui tip de ten. Procedurile Dermia sunt concentrate într-un singur tratament extrem de eficient și rapid.

1. Poliabraziunea 

Reprezintă un procedeu de eliminare a celulelor moarte, printr-un peeling blând și delicat, care creează un efect abraziv la nivelul pielii. Discurile rotative folosite în cadrul poliabraziunii creează o mișcare asemănătoare cu masajul facial, astfel că nu produc durere și nu rămân urme proeminente pe ten, la finalul tratamentului. Peeling-ul se realizează folosind ace de unică folosință, astfel că fiecare procedură este complet sanitizată și personalizată. 

Poliabraziunea curăță și penetrează porii în profunzime, elimină celulele epiteliale moarte de la nivelul pielii, astfel că pielea rămâne netedă și catifelată.  

Este foarte important ca acest procedeu de poliabraziune să NU se aplice pe pielea infectată sau rănită, pe alunițe, eczeme sau negi, sau pe pielea afectată de herpes sau psoriazis, ori pe pielea expusă la soare sau solar.

2. Microdermabraziunea

Presupune o tehnologie inovatoare, utilizată pentru a deschide stratul superior al epidermei. Procedura de microabraziune stimulează sistemele naturale de regenerare ale pielii, și se adresează în mod special persoanelor care doresc atenuarea ridurilor pronunțate, sau care își doresc o piele mai fermă și rejuvenată. 

Microdermabraziunea acționează precum un filler și este recomandată unui ten matur, având rezultate local asupra ridurilor profunde. Acest tratament reface structura pielii la suprafață, oferind un aspect general întinerit și conferind pielii un plus de sănătate, luminozitate și vitalitate. Este o procedură delicată, care nu șlefuiește ridurile profunde, ci acționează la suprafața acestora, fiind mai blândă cu pielea.

Este foarte important ca acest procedeu de microdermabraziune să NU se aplice pe pielea care prezintă alunițe, eczeme sau negi, semne din naștere sau pe pielea afectată de herpes.

Preturi Skin Faktor

Tratament curățare Poliabrasion 230 lei

Tratament Dermia Cellular 280 lei

Tratament Dermia Mirese 300 lei

Tratament Dermia Acnee 320 lei

Tratament de stimulare Micro Activation 320 lei

Tratament Anti-aging 350 lei

Tratament WOW Faktor 350 lei

Shopping Cart (0)

Coș

Oferte, reduceri și multe sfaturi

Inscrie-te pentru reduceri numai pentru abonați. Primești 10% reducere la prima ta achiziție!