IPL epilare definitiva Adena

Detinatoare a peste 17 patente in domeniul luminii pulsate din 1994, firma franceza producatoare a aparatului de ultima generatie ADENA, EFB Beaute, si-a demonstrat know-how-ul tehnologic clientilor din domeniile industrial, medical si estetic si in ultimii 6 ani este lider de piata in IPL medical si estetic.
Deasemenea este singurul detinator al patentului de epilat definitiv pentru par blond si alb, pana acum imposibil de realizat cu aparate IPL obisnuite.

Ce inseamna epilarea definitiva IPL?
Epilarea definitiva prin IPL si epilarea prin laser folosesc un principiu similar care se bazeaza pe proprietatea melaninei (pigmentul firului de par) de a absorbi lumina, avand ca rezultat distrugerea foliculului pilos de la radacina. Spre deosebire de laser, tehnica IPL foloseste o serie de filtre speciale, prin care se selecteaza anumite lungimi de unda ale spectrului luminos, care actioneaza tintit asupra firului de par, neafectand alte zone din jur. Lumina pulsata policromatica, denumita si lampa flash sau IPL, este lumina alba cu spectru larg, filtrata de orice UV: UVA (imbatranirea tenului), UVB (risc de cancer), UVC (arsuri tegumentare).

Principiul de functionare
Lumina produsa de lampa flash este absorbita de melanina din pata pigmentara sau firul de par si produce coagularea melaninei sau, respectiv in cazul parului, este condusa catre baza, catre papilla. Aceasta se incalzeste si se produce coagularea tesuturilor germinale (papilla si vasele de sange), ducand la eliminarea definitiva in proportie de 100% a parului aflat in faza anagena. Parul aflat in alte faze isi continua cresterea si va fi eliminat in sesiunile urmatoare, la 6-8 saptamani, cand va fi prins si el in faza anagena.
Echipamentul IPL Adena EFBeaute permite individualizarea tratamentului in functie de fototip dar si de culoarea firului de par, astfel tratamentul este nedureros, rapid si eficient. Dupa prima sedinta 30% din firele de par vor disparea. La finalul tratamentelor de fotoepilare parul va fi eliminat in proportie de 90%. Firele ramase vor fi deschise la culoare, rare si fine. Fotoepilarea nu atinge niciodata o rata de succes de 100% datorita tendintei permanente de regenerare a organismului.

Ce nu iti spune nimeni de la inceput?
Nicaieri nu se mentioneaza ca epilarea definitiva cu IPL trebuie, in cazul anumitor persoane, intretinuta! Poate sa nu fie si cazul tau, insa e bine sa fii informata daca se intampla ca, la cativa ani dupa epilare, parul tau sa reapara pe alocuri. Foliculii pilosi sunt extrem de numerosi, iar prin fototermoliza se distrug numai pe cei aflati in stadiu activ la momentul tratamentului. Cativa insa, dupa tratament, raman inactivi in piele. Ei se pot pastra in acest stadiu pentru toata viata daca nu apar conditii care sa-i stimuleze, precum  anumite dezechilibre hormonale. Daca insa apar astfel de dezechilibre (cresterea nivelului de testosteron de exemplu), parul tau poate aparea din nou, chiar daca ai urmat un tratament de epilare IPL. Ce este de facut? In majoitatea cazurilor o sedinta de epilare IPL, de intretinere, o data pe an, rezolva situatia. Pentru a avea insa rezultate pe termen cat mai lung, solutia este sa faci astfel incat sa nu ajungi la dezechilibre hormonale pronuntate. Pentru aceasta, incearca sa duci un regim de viata echilibrat, fara excese alimentare. Incearca sa eviti situatiile foarte stresante sau sa ajungi in stadii avansate de oboseala.

Respecta-ti trupul, pentru ca el sa te respecte pe tine!

Avantajele aparatului ADENA IPL
– stabilitatea flash-urilor: datorita unui sistem de reglare a energiei, toate flash-urile au aceeasi intensitate;
– se incadreaza in standardele de siguranta IEC60601-1 si IEC60601-1-2;
– are racire cu apa pentru putere si eficienta;
– utilizeaza un filtru light pentru o lumina sigura;
– calitate: conceptie si productie franceza;
– 8 patente certificate pe aparat;
– eficienta: tehnologia foloseste mono si multi impulsuri pe acelasi IPL;
– rapiditate in tratament: 1 flash pe secunda si arie mare de acoperire (7.5 cm2);
– siguranta in exploatare pentru pacient si pentru operator;
– protocoale de lucru care asigura un tratament profesionist;

Tarife epilare definitiva IPL ADENA

Zona Tarif/Sedinta
Mustata 60
Perciuni 60
Ceafa 80
Barbie 60
Sprancene 60
Antebrate 200
Brate Integral 270
Axile 130
Piept 350
Umeri 250
Omoplati 150
Umeri + Omoplati 200
Lombar 200
Spate Integral 650
Abdomen 270
Inghinal Bikini 150
Inghinal Total 200
Fese 200
Interfesier 80
Coapse 360
Gambe 360
Picioare 650

Shopping Cart (0)

Coș

Oferte, reduceri și multe sfaturi

Inscrie-te pentru reduceri numai pentru abonați. Primești 10% reducere la prima ta achiziție!