Manichiura

La Gossip Studio promovam manichiura SPA, punand accent pe ingrijire nu doar pe aspect, folosind doar produse profesionale de cea mai inalta calitate de la Alessandro International, Cuccio Naturale, Orly. Spre deosebire de manichiura clasica cea spa ofera un tratament complex de ingrijire atat unghiilor cat si mainilor. Acest tip de tratament are la baza doua principii: relaxarea si starea de bine. Pentru ca pune accentul pe ingrijire si rasfat, manichiura spa are mai multe etape: curatare, exfoliere, hidratare, revitalizare si tratarea unghiei.

Tratamentele spa Cuccio, bazate pe tablete efervescente cu efect linistitor, sarurile de mare organice pentru exfoliere, mastile imbogatite cu vitamine pentru regenerarea celulelor din straturile profunde ale pielii, masajul si cremele de corp hidratante se intalnesc pentru a crea una dintre cele mai relaxante si tamaduitoare experiente spa. Unghiile moi si flexibile sau dure si casante au parte de un tratament deosebit de la Alessandro. Astfel, in functie de problema pe care o prezinta, se vor efectua tratamente personalizate pentru fiecare tip de unghie.

Pentru mainile uscate, imbatranite sau devitalizate tratamentul cu parafina Alessandro Spa Sensation rasfata mainile cu o masca ce actioneaza profund. Sunt folosite exclusiv ingrediente naturale, cum ar fi untul de shea si levantica. Parafina naturala vine în pachete igienice de unica folosinta si sunt pregatite pentru utilizare imediata. Manusile cu parafina Spa Sensation sunt incalzite in mod natural in 5 minute intr-un dispozitiv special si pot fi utilizate imediat dupa aceea. In acelasi timp, mirosul de lavantica provoaca un efect relaxant si asigura o experienta minunata.

Si pentru ca stim ca pentru orice femeie aspectul joaca un rol important va asteptam sa alegeti dintre cele 146 culori de oja de la Orly, 94 culori de CND Vinylux, 82 culori de oja semi-permanenta Shellac, 70 culori de oja semipermanenta Gelish,peste 50 de modele de folii metalice Minx, peste 50 folii NCLA, strasuri Swarovski, perlute sau modele pictate manual cu vopsele acrilice.