Masaje

Eticheta Spa

    Din dorinta de a va oferi servicii de calitate care sa faca din timpul petrecut la Privé. o experienta de neuitat, va rugam sa luati in considerare urmatoarele informatii:

    Pentru bunul mers al activitatii noastre si pentru satisfacerea tuturor clientilor , apreciem foarte mult punctualitatea. Daca v-ati programat un tratament corporal, va sfatuim sa sositi cu 15 minute inainte de rezervare pentru a va asigura o relaxare totala. Cu regret insa , in cazul in care intarziati, experienta dumneavoastra va fi limitata la timpul initial rezervat.

    Pentru anularea programarii, va rugam sa ne anuntati cu 24 ore inaintea acesteia. Va rugam sa inchideti telefoanele mobile pentru a va oferi dumneavoastra, cat si celor din jurul dumneavoastra o relaxare totala si petrecerea unui timp de calitate. Va recomandam ca inainte de tratamente sa nu consumati bauturi alcoolice sau cu un continut mare de cafeina. De asemenea, va recomandam sa nu serviti masa inainte de terapii.

    Pentru confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie halate, prosoape si papucei. De asemenea, in timpul terapiei, corpul dumneavoastra va fi acoperit, cu exceptia zonei pe care se lucreaza. Terapeutul va va pune la dispozitie articole de lenjerie de unica folosinta si toate accesoriile necesare confortului si intimitatii dumneavoastra.

    Va rugam sa mentionati orice conditii medicale speciale inainte de inceperea tratamentului. Terapeutul va va solicita sa completati o fisa cu informatii medicale, necesare in personalizarea serviciilor si stabilirii eventualelor contraindicatii, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati la maxim de pe urma experientei SPA.

    Dorinta noastra este sa obtineti prin tratamentele si terapiile noastre relaxarea si reenergizarea de care aveti nevoie. Pentru aceasta, insa, e nevoie de o comunicare clara intre dumneavoastra si terapeut. Va sugeram sa va exprimati dorintele legate de tratament si sa cereti toate informatiile legate de terapia pe care ati ales-o.

    Va rugam sa inforati terapeutul daca va simtiti confortabil sau inconfortabil, daca va este prea cald sau prea frig, daca masajul este prea usor sau prea ferm. Scopul nostru este ca dumneavoastra sa beneficiati de o experienta unica.

Shopping Cart (0)

Coș

Oferte, reduceri și multe sfaturi

Inscrie-te pentru reduceri numai pentru abonați. Primești 10% reducere la prima ta achiziție!