Anticelulitic

Exfoliere BABOR by Prive
Exfolierea corporala asigura indepartarea celulelor moarte de pe suprafata pielii pentru a face posibila penetrarea cremelor sau a uleiurilor in piele. Pentru o piele neteda, ferma si mai hidratata recomandam exfolierea corporala 1 data pe saptamana. In cadrul Prive exfolierea se realizeaza cu un amestec din sare marina Babor si ulei de migdale pe intreg corpul.
30 min. // 120 lei

Masaj anticelulitic Signature Gossip
Gossip Studio & Prive ti-a pregatit un masaj anticelulitic cu cremele Anesi. Masajul anticelulitic (masaj anticelulita) are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Dintre remediile naturale impotriva celulitei, masajul anticelulitic ocupa un loc important fiind o posibila rezolvare de care trebuie tinut seama.

Masajul anticelulitic influenteaza metabolismul celular si sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apa retinuta in tesut, in scopul scaderii in greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o imbunatatire a circulatiei sangelui, o activare a sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, in acest fel ameliorandu-se si elasticitatea si tonusul pielii si tesuturilor subcutanate.
Manevrele de masaj anticelulitic sunt locale – doar in zonele afectate (abdomen, fese, picioare, brate), au o viteza sustinuta si alterneaza de la manevre profunde la superficiale, de la manevrele rapide la cele cu efect relaxant, fiind miscari active – pasive si pasive cu rezistenta.
Efectul anticelulitic al masajului este amplificat de folosirea unor creme si produse anticelulitice.
Frecventa si numarul sedintelor de masaj anticelulitic se stabilesc in functie de gradul de celulita si de excesul ponderal al persoanei. 50 min. // 90 lei

Shopping Cart (0)

Coș

Oferte, reduceri și multe sfaturi

Inscrie-te pentru reduceri numai pentru abonați. Primești 10% reducere la prima ta achiziție!