Anticelulitic

Exfoliere BABOR by Prive
Exfolierea corporala asigura indepartarea celulelor moarte de pe suprafata pielii pentru a face posibila penetrarea cremelor sau a uleiurilor in piele. Pentru o piele neteda, ferma si mai hidratata recomandam exfolierea corporala 1 data pe saptamana. In cadrul Prive exfolierea se realizeaza cu un amestec din sare marina Babor si ulei de migdale pe intreg corpul.
30 min. // 70 lei

Masaj anticelulitic Cell-Lite Magic si ulei essential de grapefruit Young Living
Gossip Studio & Prive ti-a pregatit un masaj anticelulitic bazat pe uleiuri esentiale. Uleiul de baza este Cel-Lite Magic, un ulei vegetal ce contine vitamina E, ulei de cocos, ulei de migdale, ulei de maslline si samburi de struguri si uleiuri esentiale de grapefruit, chiparos, cedru, ienibahar care tonifica si hranesc pielea. In plus adaugam ulei esential de grapefruit care detoxifica si ajuta la dizolvarea depozitelor de grasimi reducand astfel aspectul de coaja de portocala al pielii. Zonele targetate sunt coapsele, partea interioara a coapselor, fesele, abdomenul, “aripioarele” si bratele. Masajul dureaza 50 de minute iar in incheierea acestuia incurajam consumarea unui pahar de apa cu 2-3 picaturi de ulei esential de lamaie.
Pentru rezultate optime se efectueaza 2 sedinte/saptamana in faza de atac si 1 sedinta/saptamana pentru intretinere. Uleiul esential de lamaie ajuta la eliminarea grasimii pe care am stimulat-o cu ajutorul masajului precum si la eliminarea retentiei de apa din organism.
50 min. // 70 lei