Relaxare

Masaj de relaxare BABOR by Prive
In cadrul masajului vrem sa va oferim o experienta completa de relaxare. Asadar acest masaj a fost conceput ca un masaj complet al corpului din cap pana in picioare. Masaj cuprinde masajul spatelui, masaj facial si masajul fetei. Daca dintr-un motiv anume nu doriti masaj intr-o anumita zona va rugam sa va informati terapeutul.
50 min. // 90 lei 30 min. // 60 lei

Masaj Young Living Raindrop
Este una dintre cele mai noi terapii antistres, cu un cocktail de uleiuri esentiale echilibrante si tamaduitoare. Masajul este realizat cu ajutorul a noua uleiuri esentiale antibacteriene si antivirale, in formule puternice. Acestea sunt picurate de-a lungul coloanei vertebrale, iar cu ajutorul unei miscari de mangaiere strategice, acestea sunt raspandite pe intreaga coloana. Este o experienta foarte placuta si nu seamana cu nimic din ce am incercat pana acum! Este important ca o data ce ajungi in centru, sa incerci sa te deconectezi de “incarcatura” zilei si sa te bucuri de masaj cat mai mult; ai doua ore la dispozitie, care te vor descatusa de orice urma de disconfort sau dezechilibru. Acest tratament combina stiinta aromaterapiei cu tehnicile de masaj si reflexologie, iar tehnica este creata pentru a aduce echilibru la nivel fizic, mental si emotional. In plus, combinarea si folosirea acestor uleiuri
esentiale promoveaza alinierea structurii si energiei corpului. Tehnica Raindrop, stimulează detoxifierea organismului. Prin urmare, este esential si sa se bea multa APA, dupa sesiune, pentru a evita stagnarea de fluide toxice in organism.
120 min. // 310 lei