Pedichiura

Picioarele sunt cel mai greu incercate parti ale corpului, iar mersul pe jos, statul in picioare timp indelungat si pantofii cu toc isi lasa amprenta in mod neplacut asupra lor. Picioarele bine ingrijite sunt superbe si au un efect minunat asupra noastra: ne fac sa ne simtim bine in pielea noastra.

    Pedichiura reprezinta o excelenta metoda de relaxare si de ingrijire a picioarelor. La Gossip Studio pedichiura SPA se realizeaza in timp ce va relaxati in fotoliul SPA dotat cu vibromasaj, hidromasaj, casti pentru muzica si include o serie de tratamente si masti relaxante si hidratante de la Alessandro si Cuccio Naturale. Secretul pedichiurii perfecte este gama Pedix de la Alessandro, care are ca substanta activa Marina Vital. Ingredientele sale cu o eficienta maxima contin proteine, minerale, oligoelemente, vitamine, aminoacizi, polisaricide si sunt ca o haina protectoare pentru pielea ta. Briciul sau lama sunt inlocuite de Go lightly, produsul vedeta al brandului Alessandro care prin impachetarea la cald actioneaza asupra calozitatilor facandu-le usor de indepartat.

    In Pedichiura Completa SPA pielea picioarelor isi schimba aspectul uscat si crapat si devine catifelata si sanatoasa. Produsele speciale pentru cuticule asigura repararea cuticulelor uscate si prevenirea suvitarii lor. Efectul unei pedichiuri complete SPA este vizibil pentru mai mult timp decat in cazul pedichiurii clasicce. Pentru un efect anticallus eficient, este nevoie de un tratament regulat, cel putin de 2 ori pe luna la inceput. Parafina Spa Sensation de la Alessandro reprezinta rasfatul suprem pentru picioarele obosite si/sau imbatranite si tot odata un tratament intens de hidratare. Masca anti-imbatranire de la Cuccio este o combinatie de ingrediente care contine antioxidanti, ce reduc aparitia liniilor si a cutelor, si reprezinta ultima moda in materie de impachetare. Pedichiura Completa SPA este cel mai relaxant serviciu pentru pedichiura, completat de un masaj special de detoxifiere si relaxare.

 Pentru ojat propunem una dintre cele 146 nuante fermecatoare de la Orly sau dintre cele 94 culori CND Vinylux, iar pentru o pedichiura de lunga durata oja-semipermanenta de la Shellac intr-una din cele 82 de nuante, sau de la Gelish intr-una dintre cele 70 culori disponibile. Aceasta portie absolut necesara de relaxare iti va rapi intre 60-120 de minute, in functie de complexitatea tratamentelor pe care le-ai ales.