Pedichiura

Picioarele sunt cel mai greu încercate părți ale corpului, iar mersul pe jos, statul in picioare timp îndelungat și pantofii cu toc își lasă amprenta în mod neplăcut asupra lor. Picioarele bine îngrijite sunt superbe și au un efect minunat asupra noastră: ne fac să ne simțim bine în pielea noastră.

    Pedichiura reprezintă o excelentă metodă de relaxare și de îngrijire a picioarelor. La Gossip Studio pedichiura SPA se realizează în timp ce vă relaxați în fotoliul SPA dotat cu vibromasaj, hidromasaj, căști pentru muzică și include o serie de tratamente și măști relaxante și hidratante de la Alessandro și Cuccio Naturale. Secretul pedichiurii perfecte este gama Pedix de la Alessandro, care are ca substanță activa Marina Vital. Ingredientele sale cu o eficiență maxiăa conțin proteine, minerale, oligoelemente, vitamine, aminoacizi, polisaricide și sunt ca o haină protectoare pentru pielea ta. Briciul sau lama sunt înlocuite de Go lightly, produsul vedetă al brandului Alessandro care prin împachetarea la cald acționează asupra calozităților făcându-le ușor de îndepărtat.

    În Pedichiura Completă SPA pielea picioarelor își schimbă aspectul uscat și crăpat și devine catifelată și sănătoasă. Produsele speciale pentru cuticule asigură repararea cuticulelor uscate și prevenirea șuvițării lor. Efectul unei pedichiuri complete SPA este vizibil pentru mai mult timp decât în cazul pedichiurii clasicce. Pentru un efect anticallus eficient, este nevoie de un tratament regulat, cel puțin de 2 ori pe lună la început. Parafina Spa Sensation de la Alessandro reprezintă răsfățul suprem pentru picioarele obosite și/sau îmbătrânite și totodată un tratament intens de hidratare. Masca anti-îmbătrânire de la Cuccio este o combinație de ingrediente care conține antioxidanți, ce reduc apariția liniilor și a cutelor, și reprezintă ultima modă în materie de împachetare. Pedichiura Completă SPA este cel mai relaxant serviciu pentru pedichiură, completat de un masaj special de detoxifiere și relaxare.

 Pentru ojat propunem una dintre cele 146 nuanțe fermecătoare de la Orly sau dintre cele 94 culori CND Vinylux, iar pentru o pedichiură de lungă durată oja-semipermanentă de la Shellac într-una din cele 82 de nuanțe, sau de la Gelish într-una dintre cele 70 culori disponibile. Această porție absolut necesară de relaxare îți va răpi între 60-120 de minute, în funcție de complexitatea tratamentelor pe care le-ai ales.

Shopping Cart (0)

Coș

Oferte, reduceri și multe sfaturi

Inscrie-te pentru reduceri numai pentru abonați. Primești 10% reducere la prima ta achiziție!