Coș de cumpărături

🚨15% DISCOUNT la toate articolele, acum cu Gossip Membership

TRATAMENTUL PARAFANGO ANESI

PARAFANGO ANESI

Anesi combina ingredienti activi eficienti, care impreuna cu efectele termice ale parafango creeaza un tratament simplu si eficient pentru scaderea in centimetri si combaterea celulitei. 

Tratamentul Parafango Anesi

 • A fost conceput sa actioneze asupra principalelor cauze ale retentiei de lichide si asupra celulitei, efectele sale imediate fiind urmatoarele:​ * Lipolitic
  * Antiedem
  * Activarea circulatiei
  * Reglarea permeabilitatii capilare

"Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time."

Tratamentul parafango de la Anesi este o impachetare ce poate fi recomandata unui spectru larg de clientela.

  • Inainte si dupa liposuctie

Tratamentul este foarte util cand este folosit inainte si dupa o liposuctie. Inainte de liposuctie, dizolva nodulii si face operatia mult mai confortabila si mai putin agresiva pentru tesuturi. Dupa interventie, proprietatile de drenaj ale tratamentului cu parafango fac posibila eliminarea grasimilor dizolvate.

  • In tim4pul sarcinii si dupa nastere

Una dintre problemele cu care se confrunta femeile insarcinate este retentia de lichide la picioare. Tratamentul cu parafango poate sa rezolve aceasta problema deoarece relaxeaza zona si favorizeaza eliminarea lichidelor.

Dupa nastere, tratamentul este in mod special indicat pentru a scadea volumul castigat in timpul sarcinii, atat in zona coapselor, cat si a abdomenului.

  • Relaxare/ Tonifierea pielii

Proprietatile extraordinare de hidratare si de remineralizare ale parafango face ca acest tratament sa fie special recomandat clientilor care doresc o detoxifiere a pielii, precum si un aspect proaspat si sanatos. Special recomandat clientilor cu piele foarte uscata.

  • Musculatura incordata, tensionata

Caldura provocata de parafango produce o calmare a durerii data de musculatura incordata. 

10% Reducere la prima comandă

Gossip Studio iți oferă oportunitatea să folosești beneficile abonamentului nostru.

Acum ai la dispoziție o reducere de 15% la prima comandă la noi pe site!