Termeni si Conditii

Dispozitii generale

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului Gossip Studio (www.thegossip.ro), denumiti in continuare “Termeni si Conditii”.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a Termenilor si Conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

Te rugam sa citesti acesti Termini si Conditii cu atentie inainte de a utiliza acest site. Folosind acest site declari ca ai luat la cunostinta si accepti Termenii si Conditiile. Daca nu accepti unul sau mai multi Termeni si Conditii nu utiliza acest site.

Administratorul site-ului Gossip Studio (www.thegossip.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Prelucrarea si protectia datelor

Toate datele personale pe care ni le furnizezi in calitate de utilizator/ vizitator beneficiaza de prelucrare exclusiv in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.thegossip.ro.

Prin completarea formularului de inregistrare Gossip Studio (www.thegossip.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii site-ului Gossip Studio (www.thegossip.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri si/ sau promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Gossip Studio (www.thegossip.ro) si a tertilor cu care Gossip Studio (www.thegossip.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Gossip Studio (www.thegossip.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si pentru evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati. Gossip Studio (www.thegossip.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor

Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a Termenilor si Conditiilor.

Prin prezentul document utilizatorii isi exprima acordul sa nu afecteze sis a nu interfereze in niciun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea sau copierea unui continut si cu elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Utilizatorii sunt rugati sa se asigure ca au verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia, prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Gossip Studio (www.thegossip.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta de Urgenta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta utilizatorii declara ca isi asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschid pe website si, in consecinta, sunt sfatuiti sa asigure securitatea parolei contului sau a altor date de acces.

In cazul in care securitatea contului pe care il detin este compromisa, utilizatorii trebuie sa anunte imediat administratorul site-ului Gossip Studio (www.thegossip.ro). Acesta nu este responsabil pentru daunele care le sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Gossip Studio (www.thegossip.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Gossip Studio (www.thegossip.ro) sau asociatii/ partenerii /afiliatii acestuia.

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Gossip Studio (www.thegossip.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Gossip Studio (www.thegossip.ro), in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Shopping Cart
Scroll to Top