Anul acesta, paleta de culori in trend contine multe nuante, insa cea mai in voga este cu siguranta ULTRA VIOLETUL, culoarea aleasa de Institutul Pantone ca fiind culoarea anului, o culoare provocatoare, care inspira putere si originalitate. Acest mov puternic iese cu usurinta in evidenta si exprima ingeniozitate si promoveaza o gandire orientata catre viitor.

In materie de unghii, credem ca multe dintre femei adora aceasta nuanta care le va face mai indraznete si mai increzatoare in sine. Bineinteles ca pentru o manichiura in tendinte, nu e obligatoriu sa acoperim unghia in intregime cu aceasta culoare, ci putem face si diferite combinatii cu alte culori sau cu decoruri din glittere, acestea oferind un efect electrizant si stralucitor unghiilor tale.

Cand este combinata corect, aceasta culoare poate crea nenumarate contraste suprinzatoare. Este deosebit de versatila: poate fi asortata multor culori deoarece este amestecul perfect echilibrat dintre rosu (culoare calda) si albastru (nuanta rece). O puteti combina cu nuante de verde, galben sau cu auriu, cu rosu incandescent sau roz fucsia, cu un turcoaz exotic, dar si cu portocaliu sau nuante similare cuprului.

 


In concluzie, fie ca vorbim despre moda, despre manichiuri sau machiaje, ultra violetul se va regasi in toate domeniile punandu-si amprenta asupra anului 2018.